Ilmakuva metsästä aamu-usvassa

Myy ilmakuvan avulla

Ilmakuvat lisäävät yhteydenottoja. Tutkimalla karttaa ja ilmakuvaa, asiakas saa hetkessä käsityksen, mitä olet tarjoamassa. Tiet, naapurit ja vesistö näkyvät teknisestä kartasta. Ilmakuva kertoo loput. Ilmakuvaus alkaen 150€.

Muutama ilmakuva ja maasta otettu valokuva kertoo esimerkiksi, mikä on rakennustyömaasi status tällä hetkellä. Voit myös havainnollistaa, kuinka paljon liiketilasi edustalla on parkkipaikkoja tai jopa esimerkiksi kertoa järjestämäsi messualueen koosta.
Erityisesti majoitusta tarjoavien matkailuyritysten on helppo havainnollistaa mökkien tai muiden rakennusten sijainti maisemaan nähden. Yhden kuvan avulla asiakkaasi hahmottaa rakennusten väliset etäisyydet ja hän saa todellisen käsityksen, minne on matkaansa varaamassa. Havainnollistava ilmakuva nopeuttaa asiakkaasi päätöksentekoprosessia.
Hyvä yritysvideo kertoo parissa minuutissa toimintasi ydinkohdat. Sekä ilmasta että maasta käsin kuvattu hyvin jäsennelty video saa katsojan hahmottamaan toimintasi. Video voi olla spiikattu tai sen taustalla voi olla musiikki. Tiesitkö, että videoihin voi laittaa tekstitykset usealla eri kielellä? Upota video kotisivuille tai anna sen markkinoida YouTuben valtavassa ympäristössä, jossa liikkuu paljon potentiaalisia asiakkaita. Yritysvideot alkaen 900€
Tarvitsetko valokuvia Suomesta? Selaa kuvapankkiamme, jossa on ympäri Suomea valokuvattuja maisemia ja maastoja. Jos löysit haluamasi, ota yhteyttä. Lähetämme haluamasi kuvat sähköpostilla tai pilvipalvelun kautta. Kuvien toimitusaika on noin 24h. Siirry kuvapankkiin.